Contact Log-in

Domeinnaam Activatie

 Activeer een domeinnaam voor E-Mail of Website gebruikHosting

Om uw domeinnaam te activeren voor het gebruik van E-Mail of website diensten zal de domeinnaam 'gehost' moeten worden op een webserver. Met een webhosting account wordt de domeinnaam bruikbaar voor het online presenteren van uw bedrijf/diensten, E-Mail, up- en downloaden van bestanden en het aanbieden van online applicaties. Een hosting account wordt doorgaans aangeschaft voor een periode van 1 of meer jaren. 

  Vereisten

Er zijn geen vereisten voor het verkrijgen van een webhosting account. Wel zijn er legale condities en handels voorwaarden waaraan u dient te voldoen bij het gebruik van de account en het netwerk/internet waaraan het verbonden is.

E-Mail hosting

Om een domeinnaam gereed te maken voor het versturen en ontvangen van E-Mail is een hosting account vereist. Op deze account kan men dan E-Mail adressen creeren en beheren. Mogelijkheden zoals catch-all adressen, aliases, webmail en andere zijn meestal beschikbaar en helpen u om het gebruik van uw E-Mail te maximaliseren waar gewenst.

Website hosting

Voor het leveren van website pagina's aan internet gebruikers is een hosting account vereist. Op deze account kan men dan de data en bestanden plaatsen die de website of applicatie vormen. Als alle voorbereiding voltooid is kunnen bezoekers van het wereld wijde web uw website of applicatie bezoeken via browser aplicaties zoals Opera, FireFox, Internet Explorer and Google Chrome.

Diskruimte en verkeer

Voor het opslaan van E-Mail berichten en website bestanden is diskruimte nodig. Diskruimte is inbegrepen in de hosting account en staat u toe om bestanden op te slaan voor een (of meer) jaar toegang via elke internet verbinding. Het versturen van E-Mail berichten of website pagina's wordt tevens verekend. DIt zogenaamde 'verkeer' is inbegrepen in de hosting account en gebaseerd op een maandelijks limiet. Wanneer er meer diskruimte of verkeer nodig is van dit aangevraagd worden, de account wordt dan bijgesteld aan uw nieuwe wensen.


I.R.  Hosting accounts

Met hosting via I.R.  hebben u en ander internet bezoekers toegang tot snelle en stabiele netwerk verbindingen met uw website waar een soliede uptime van meer dan 99.99% behaald wordt. Ons serverpark is gelocaliseerd bij een world hub in London in een  Rackspace datacenter  van hoge kwaliteit. Onze hosting accounts zijn geschikt voor professioneel/zakelijk gebruik en portfolio hosting.

 Lees meer over onze hosting accounts of bezoek ons Hosting panel om het huidige aanbod te bekijken.


 Over I.R.   Algemene informatie   Privacy beleid   Algemene voorwaarden    © 2009 - 2015 I.R.  Corp. Alle rechten voorbehouden.